IT-Centrum
IT-Centrum

Ny lagringsplats för gemensamma filer

IT-Centrum har skapat en ny filstruktur för lagring av gemensamma filer som följer kommunens sektor- och verksamhetsstruktur. Ni kommer automatiskt att få tillgång till den nya lagringsplatsen (K:) onsdag den 12:e april.

Vi gör detta för att underlätta samarbete och generell filhantering för anställda i kommunen, höja säkerheten och underlätta behörighetshanteringen.
Den nya filstrukturen påverkar inte skolelever och skolpersonal (EDU-datorer).

Ni kommer behöva flytta era filer från den gamla nätverksenheten (G:) till den nya nätverksenheten (K:). Tillgången till gamla filstrukturen tas bort vid årsskiftet 2023-2024. Därför är det bra att börja flytta filer i god tid.

Vi har skapat en guide för hur ni går tillväga för att flytta filerna. Guiden hittar ni i hjälpcenter på itcentrum.se, under kategorin informationsartiklar (Instruktion – Flytta filer från G till K). Hör av er till supporten vid frågor och funderingar.

Med vänliga hälsningar,

IT-Centrum

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Din upplevelse är viktig för oss!

Vi strävar efter att ge dig bästa möjliga service och ta hänsyn till era behov och önskemål. Tveka inte att kontakta oss med dina synpunkter om oss som organisation eller vår webb.
Håll dig uppdaterad

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på nyheter och driftinformation från IT-Centrum.
Genom att prenumerera godkänner du vår sekretesspolicy och våra användarvillkor.
© 2024 IT-Centrum. Utvecklad av Oskar Edin.