Knivsta

IT-Centrum lanserar ny hemsida den 18/10

Lättare för dig som anställd
Vår nya hemsida gör det främst enklare för dig som anställd att registrera ärenden och hitta svar på dina frågor. Den är strukturerad på ett sätt som gör det lättare att hitta rätt information jämfört med tidigare sida. Nu kan du enkelt söka på frågor och snabbt få fram svar, samt skapa ärenden enklare än någonsin.

Lättare att få hjälp
Vi har minskat antalet fält som krävs vid registrering av ärenden, samt minskat antal steg du behöver ta för att skicka in ett ärende. Du kan nu registrera kontoändringar för fler personer samtidigt, likaså om fler personer har avslutat sin anställning kan du nu enkelt skicka in detta i ett och samma formulär.

Få svar på dina frågor
Vi har en helt nu kunskapsdatabas fylld med lathundar. Dessa kommer fyllas på och en hel del kommer förnyas inom kort. Kunskapsdatabasen är under uppbyggnad, skicka gärna in feedback på vad du saknar.

Modernare utseende
Utöver alla nya och förbättrade funktioner har vi självklart fräschat upp utseendet. Sidan är responsiv och funkar lika bra i alla webbläsare och enheter. Vi rekommenderar att använde en PC/laptop i dagsläget då ett arbete pågår att förbättra användarupplevelsen på mobil.

Fortfarande under uppbyggnad
Utvecklingen av webben är en ständigt pågående process och en del sidor är under uppbyggnad. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta vår support. Feedback kan du skicka in på samtliga sidor längst ner.

Skip to content