Knivsta

Docy Child Knivsta

Information för verksamhetsbeställare

Uppskattad lästid: 2minuter 81 visningar

Beställning av dator eller iPad på funktionsavtal

Vid beställning av dator/iPad, i Knivsta kommun, används två generiska inloggningar. En inloggning som avser ADM och en inloggning som avser EDU.
Dessa uppgifter skickas till de som har lagts upp som verksamhetsbeställare.
Vid beställning av dator/iPad måste ni skriva fakturareferenskod 9051 för att hårdvaran ska läggas mot funktionsavtal.

Ni måste, i kommentarsfältet, ange mot vilken enhet datorn ska installeras, t.ex. Samhällsbyggnadskontor, Planenheten eller Utbildningskontor, Adolfbergsskolan. Ni måste även ange er ansvarskod i kommentarsrutan avseende funktionsavtal, se ytterligare information nedan. Om inte enhet och ansvarskod finns angivet, så tar det längre tid för ordern att gå igenom, då installatörerna inte vet hur de ska koppla datorn i AD. Advania måste då att kontakta beställaren för att få information om detta.

Efter att ni har fyllt i vilken modell av dator eller iPad och antalet, så bör ni dubbelkolla så att ni har angett rätt antal (så att ni inte beställer för få eller för många av produkten)


1 Kommentarer
Här anger du vilken ansvarskod och enhet som dator/iPad ska registreras emot gällande funktionsavtal. Ange även beställarens namn och telefonnummer
ADM=administrativ personal
EDU=elever och pedagoger

2 Fakturareferensnamn (obligatorisk)
För- och efternamn på beställaren

3 Ert ordernummer
Frivilligt

4 Fakturareferenskod
(obligatorisk)
Ansvarskod som ska betala, här gäller 9051 för datorer och iPads

5 Godsmärkning (obligatorisk)
Den som ska ta emot produkten (mottagaren)

6 Faktureringsadress
Knivsta kommun, Ekonomienheten, 741 75 Knivsta

7 Leveransadress
Kontrollera leveransadressen så att den stämmer med den adress där mottagande verksamhet finns. Var noga när du väljer leveransadress så att det blir rätt. Ingen leverans till hemadress!!

8
Om leveransadressen inte stämmer, behöver du klicka på den lilla pennan till höger i rubrikfältet. Klicka därefter på ikonen till höger

Här kan du söka på namnet på verksamheten, gatuadress mm. Du väljer vilken leveransadress det ska vara, genom att dubbelklicka på den leveransadress som är aktuell

9 Lägg order/Skicka för attest
 När du har kontrollerat uppgifterna klicka på ”Lägg order” eller ”Skicka för attest” och ordern går iväg (om du har en attestant måste attestanten godkänna ordern innan den behandlas)

Innehållsförteckning
Skip to content