Knivsta

Docy Child Knivsta

Installera ADM mail iPhone/ iPad

Uppskattad lästid: 2minuter 186 visningar

Denna lathund gäller endast Knivsta Kommun


Konfigurera mail för iPhone på ADM:

Börja med att öppna inställningar ifrån hemskärmenÖppna sedan Lösenord och konton.Klicka på lägg till konto…Klicka på Microsoft ExchangeFyll i informationen enligt nedan och därefter trycker du på knappen nästa.Du kommer att bli ombedd att fylla i ytterligare info.

Fyll i enligt nedan (användarnamn ska vara samma som du använder för att logga in på datorn med tex. abcdef001). Tryck på nästa när du fyllt i enligt nedan.Kontrollera att fälten är aktiverade enligt nedan, tryck sedan på spara.Du bör nu ha hamnat tillbaka på denna ruta, klicka på Knivsta kommun.Du kan nu välja hur många dagar bakåt i tiden du vill att mailen ska visas, vi rekommenderar att du ställer denna på 2 veckor.Du kan nu börja använda mailen i mobiltelefonen.

Vid ett lösenordsbyte på din dator måste även lösenordet i din mobiltelefon bytas. Annars kommer inte din telefon kunna skicka och ta emot nya mail.
Telefonen kommer även låsa ditt datorkonto vilket kan resultera i att du kan få svårt att logga in på datorn.Denna ruta kommer att dyka upp på din telefon när mail-appen försöker hämta hem nya mail efter att du har bytt lösenordet. Fyll i ditt nya lösenord i det rödmarkerade fältet och klicka sedan på ”OK”, så uppdateras telefonen med ditt nya lösenord.
Skulle det uppstå problem så kan du klicka på ”Radera konto” och börja om på nytt med punkt 1.

Innehållsförteckning
Skip to content