IT-Centrum
IT-Centrum

IT-Centrum uppdaterar sin hemsida

30:e september uppdaterar IT-Centrum sin hemsida. Enklare navigation, anpassning till vilken typ av enhet du använder och självserviceportal är några förändringar.

En gemensam hemsida
Vi ser fram emot att lansera en ny uppdatering av vår hemsida den 30:e september. I denna uppdatering kommer vår hemsida att gå från att vara uppdelad per kommun till att vara en enhetlig plattform för alla kommuner. Vi förstår att varje kommun har sina specifika behov och frågor. Därför kommer du fortfarande att behöva välja din kommun på vissa delar av hemsidan. Detta kommer att säkerställa att du får relevant och skräddarsydd information för din kommun.

Förbättrad funktion
I samband med uppdateringen kommer även hemsidans design att genomgå förändringar. Vår huvudfokus har varit att göra navigationen enklare och förbättra användarupplevelsen. Vi har också arbetat hårt för att säkerställa att hemsidan ska fungera smidigt oavsett vilken enhet du använder.

Självserviceportal
Självservice för ärenden hos IT-Centrum lanseras. Där kan du se ärendestatus och besvara ärenden. För att registrera nya ärenden måste du, precis som tidigare, göra det via formulär på itcentrum.se.

Klicka på ”Självservice” i menyn för att se länkar samt instruktioner för självservice.

0 0 röster
Betygsätt artikel
Följ
Meddela om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Din upplevelse är viktig för oss!

Vi strävar efter att ge dig bästa möjliga service och ta hänsyn till era behov och önskemål. Tveka inte att kontakta oss med dina synpunkter om vår webb.
© 2023 IT-Centrum. Utvecklad av Oskar Edin.