IT-Centrum
IT-Centrum

Ny anvisning kring lösenord

Ny lösenordsinstruktion för Tierps kommun och dess bolag träder i kraft 7 februari. Det betyder att alla anställda och förtroendevalda måste byta sitt lösenord innan den 7 februari.

En ny lösenordsinstruktion för Tierps kommun och dess bolag kommer träda i kraft 7 februari. Detta för att skapa en mer skyddad IT-miljö och för att uppnå en god säkerhet. Det innebär att alla måste byta lösenord, även om ditt nuvarande lösenord uppfyller den nya lösenordsinstruktionen. Du kan med fördel redan nu byta ditt lösenord. Har du inte bytt lösenord innan den 7 februari så kommer du bli ombedd att byta lösenordet.

Lösenordsinstruktion

Så här byter du ditt lösenord

Viktigt att notera! Har du mejl i din mobiltelefon eller surfplatts så behöver du även lägga in det nya lösenordet i den/de enheterna samtidigt som du byter lösenord. Gör du inte det så kommer ditt konto repeterat att låsa sig tills dess att lösenordet är ändrat på samtliga av dina aktiva enheter.

Har du problem med lösenordsbytet – kontakta IT-Centrums support på 0293 – 21 80 80

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Din upplevelse är viktig för oss!

Vi strävar efter att ge dig bästa möjliga service och ta hänsyn till era behov och önskemål. Tveka inte att kontakta oss med dina synpunkter om vår webb.
© 2023 IT-Centrum. Utvecklad av Oskar Edin.